Miksi siivouspalvelu?

Miksi siivouspalveluja hankitaan?

Miksi siivouspalvelu

Ostamalla siivouspalveluja ostat onnellisuutta

Useiden tutkimusten mukaan kotisiivouspalvelut lisäävät onnellisuutta. Kun arjessa jää enemmän aikaa harrastuksille, perheelle ja muille mieluisille asioille, on vapaa-aika mielekkäämpää ja arjen kuormitusta jaksaa paremmin.

Siivouspalvelu onkin yksi helpoimmista tavoista järjestää itselleen lisää laadukasta vapaa-aikaa!

Siivouspalvelu on vastuullinen hankinta

Ostamalla kotimaisia palveluja tuet työllisyyttä ja paikallista palvelutuotantoa. Siivouspalvelun käyttäminen on erinomainen esimerkki vastuullisesta kuluttamisesta.

Koti Puhtaaksi on suomalainen perheyritys ja hyvinvoivat työntekijät ovat olleet toimintamme keskiössä alusta saakka. Kun työntekijämme voivat hyvin, saavat asiakkaammekin Suomen parasta palvelua.

Miksi siivouspalvelu

Siistissä kodissa voidaan paremmin

Ympäristön viihtyvyys vaikuttaa monin tavoin hyvinvointiimme. Tutkimusten mukaan kodin siisteys vaikuttaa muun muassa unen laatuun ja stressin määrään. Siivous on myös yksi yleisimmistä aiheista, joka aiheuttaa riitaa parisuhteessa.

Ei siis ihme, että siivouspalvelun koetaan parantavan elämänlaatua. Pitkän päivän jälkeen on ihanaa tulla siivottuun kotiin!

Jätä siivoaminen meidän iloksemme!

  Mitä siivouspalvelu mahdollistaa?

  5+1 siivoavaa sisarusta

  Lisää vapaa-aikaa

  Jos siivous ei ole intohimosi, tee mieluummin jotain muuta. Me huolehdimme kotisi puhtaaksi, jotta sinä ja läheisesi voitte keskittyä teille tärkeämpiin asioihin. Samalla voitte unohtaa siivouksesta riitelemisen!

  Sujuva ja turvallinen arki

  Sairauden, vamman tai iän vuoksi siivoaminen voi olla hankalaa. Säännöllinen siivous pitää kodin turvallisena ja terveellisenä. Pysyvä tai väliaikainen fyysinen rajoite voi olla myös peruste arvonlisäverottomille palveluille.

  Pölyjen pyyhintä

  Arjen luksusta

  Juuri siivottuun, puhtaaseen kotiin on ihana tulla! Hemmottele itseäsi ja kotiasi huolellisella siivouksella. Ammattilaisten tekemän siivouksen jälkeen koti pysyykin siistinä pidempään!

  Miksi valita Koti Puhtaaksi siivouspalvelu?

  Aloitetaan!

  0$

  Odota hetki, hintaa lasketaan..

  Laske siivouksen hinta-arvio

  Valitse neliöiden määrä

  Onko kotisi yli 250 neliötä? Ei hätää, soitamme sinulle personoidun tarjouksen!

  Lisäpalvelut

  Tee valinta jatkaaksesi

  Täytä yhteystietosi, niin toimitamme sinulle hinta-arvion saman tien

  Antamiesi tietojen perusteella palvelun hinta ennen kotitalousvähennystä on noin:

  Laskurin näyttämä hinta ei ole lopullinen. Tarkka hinta määräytyy suunnittelukäynnin yhteydessä. Kotisiivouksen käyntihintaan vaikuttaa esimerkiksi kodin kalustus, lapset, lemmikit, käyntitiheys, paikkakunta, kotitalousvähennys ja mahdollisuus arvonlisäverottomaan palveluihin.
  Kooste yhden käynnin hinnasta

  Kuvaus Tiedot Määrä Hinta
  Alennus:
  Yhteensä:
  Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.