Siivousalan ammattilainen Рkaipaatko enemmän?

Lue lisää

Tule laatuvastaavaksi Suomen parhaaseen työpaikkaan!

Meillä pääset etenemään uralla ja osallistumaan tehtäväsi kehittämiseen. Olemme vuonna 2011 perustettu perheyritys ja haluamme olla siivousalan suunnannäyttäjiä.

Laatuvastaavamme työskentelevät siivouskentällä ja pitävät huolta muun muassa uusien siistijöidemme perehdyttämisestä ja siivoustyön laadusta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja innostavan tehtävän, vakituisen työsuhteen, vapaat illat ja viikonloput, hyvät työkalut sekä nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön. Maksamme kuukausipalkkaa kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Ovet ovat avoinna oikeille tyypeille koko toimialueellamme; pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Tampereen seudulla, Turun seudulla, Oulun seudulla ja Jyväskylässä. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Miten haluaisit kehittää ammattitaitoasi?

Kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen. Meillä työskennellessäsi voit opiskella esimerkiksi ammattitutkinnon oppisopimuksella tai syventää osaamistasi työpaikkaohjaajan ja lähiesimiehen koulutuksissa.

Kun uusi tehtävä tulee tutuksi, osaat kertoa varmasti parhaiten itse millaisesta lisäosaamisesta sinä ja työyhteisömme hyötyisivät eniten.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Nautit myös fyysisestä työstä, ja olet kiinnostunut kehittymään ja kehittämään.

Meillä kaikki ovat sitoutuneet olemaan Suomen parhaita työkavereita toisilleen, ja laatuvastaavilla on erityinen vastuu pitää huolta hyvästä ja turvallisesta ilmapiiristä. Olethan siis kannustava työpari ja tahdot nostaa parhaat puolet esiin myös työkavereistasi.

Työt sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 6-18 välille. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Vielä pari faktaa meikäläisistä!

Haluamme tehd√§ Suomesta onnellisemman paikan el√§√§, yksi koti kerrallaan ūüß°

Haluamme myös mullistaa koko puhtausalaa. Siivoustyön lisäksi teemme kovasti töitä alan arvostuksen ja työntekijöiden hyvinvoinnin puolesta. Kokeilemme rohkeasti uutta ja haluamme näyttää esimerkkiä.

Panostamme valtavasti työyhteisöömme, sillä työperheemme voidessa hyvin myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Luotamme avoimuuteen, kannustamme antamaan palautetta ja pidämme työntekijämme tiiviisti mukana kehitystyössä.

Tapamme työskennellä yhdessä on kiinnittänyt huomiota sekä Suomessa että maailmalla. Tässä muutamia saamiamme tunnustuksia viime vuosilta:

ūüŹÜ Suomen paras ty√∂paikka 2019
ūüŹÜ Puhtausalan vuoden esimies, Saana Tyni, 2019
ūüŹÜ Pirkanmaan vuoden ty√∂nantaja 2018
ūüŹÜ Vuoden kotipalveluyritys 2018

Tietysti meilläkin on haasteita, mutta erinomaisen erottaa hyvästä se, että tartumme toimeen ja puutumme epäkohtiin. Työssä on voimaa, yhteistyössä ylivoimaa!

Kuulostaako hyv√§lt√§? ūüėä

J√§t√§ vapaamuotoinen hakemus ja otamme sinuun yhteytt√§ pikimmiten ūüß°


  Asiakkaidemme kokemuksia

  Mit√§ puhdas koti merkitsee asiakkaillemme? ūüß°

  Yhteistä vapaa-aikaa hektiseen arkeen

  Laulajana Suvin ty√∂ on juuretonta ‚Äď Koti on h√§nelle oma turvasatama, mihin on ihana palata pitk√§n ty√∂rupeaman j√§lkeen.

  Siistin kodin lisäksi Koti Puhtaaksi kotisiivous mahdollistaa perheelle arvokasta yhteistä vapaa-aikaa hektisen arjen keskelle.

  J√§t√§ vapaamuotoinen hakemus! ūüß°