Jatkossa siivouskäyntiin voidaan yhdistää myös lemmikinhoitopalveluja!

Koirat Puhtaaksi -palvelukokonaisuus on tarjolla 1.4.2021 alkaen.

 

Jatkossa tarjoamme kotisiivouksen lisäksi myös lemmikinhoitopalveluita. Lemmikkipalvelut voi yhdistää tavalliseen siivouskäyntiin. Uuden konseptin nimi on siivouspalveluja mukaillen Koirat Puhtaaksi.

Käytännössä palvelu toimii siten, että kodin siivouksen aikana lemmikinhoitoon perehtynyt henkilö ulkoiluttaa ja hoitaa kotona asuvat eläimet. Samalla hoituvat pesu, kynsienleikkuu, trimmaus ja muut arkiset hoitotoimenpiteet. Hoitopalveluja on tarjolla kissoille ja koirille.

– Suuri osa meidän asiakkaista on lemmikinomistajia eli kotona asuu joko kissa tai koira. Asiakkaat kyselivät, voisimmeko me siivouksen yhteydessä lenkittää, pestä tai jopa trimmata perheen lemmikin, kehitysjohtaja Henri Haho avaa uuden yritystoiminnan taustoja.

Koronapandemia on vaikuttanut myös siivousalaan ja kannustanut keksimään uusia innovaatioita. Jatkossa yhteen kotikäyntiin voidaan yhdistää laajemmin eri palveluja ja palvelumyynnin lisäksi olemme avanneet myös verkkokaupan.

– Uuteen Koirat Puhtaaksi -konseptiin liittyy myös tuotemyyntiä. Avasimme verkkokaupan, jossa on laaja valikoima lemmikkitarvikkeita. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.koiratpuhtaaksi.fi.

Samalla suuntaamme ulkomaille. Maailmantilanne on jarruttanut kansainvälistymishaaveita, mutta verkkokaupan ja uuden tuotevalikoiman voimin toiminta laajenee kohti itää. Ensin kansainvälisille markkinoille lähtevät tuotteet ja pandemian rauhoituttua myös palvelut.

– Verkkokauppatoiminta on helppo kansainvälistää ja olemme jo aloittaneet myynnin esimerkiksi Venäjälle. Ensimmäinen fyysinen toimipiste aukeaa Moskovaan noin kahden kuukauden päästä. Ensin aloitetaan tuotemyynnillä ja myöhemmin mukaan tulee myös palveluliiketoimintaa.

Koirat Puhtaaksi -palvelukokonaisuus on tarjolla 1.4. alkaen. Myös verkkokauppa on jo avoinna!

– Tänään meillä on ihan mahtava tutustumistarjous! Verkkokaupan kaikki tuotteet ovat 50 prosentin alennuksessa. Nappaa omasi vielä kun tuotteita riittää!

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!