KYLTTITEMPAUKSESTAMME KOHISTAAN


Meillä on käynnissä hurja mainoskylttien keräystempaus Tampereen kaupungin alueella sekä rinnakkaiskampanja, joka leviää Facebookissa. Lyhykäisyydessään tempauksessa mahtavat palkinnot saa eniten kylttejä kerännyt (koko vuoden kotisiivoukset) ja facen kautta on mahdollisuus vielä voittaa arvonnassa puolen vuoden kotisiivoukset. Lisäksi joidenkin kylttien taakse piilotettu yllätyskoodeja joihin kytketty mm.siivouslahjakortteja, siivousaineita sekä siivousliinoja. Alla vähän kerrontaa, miksi päädyimme tällaiseen tilanteeseen… Sekä toki tarkemmat kilpailutiedot.

Tempaus 1. VUODEN ILMAISET KOTISIIVOUKSET


kylttikamppis2Tuntui hurjan hyvältä idealta ripustaa tienvarsille mainoskylttejä, paljon mainoskylttejä. Henkilöstömme innostui ja lähti mukaan auttamaan tässä markkinointiponnistelussa. Porukka innoissaan otti kylttejä ja ripusti niitä asiakkaalle mennessään. Olemme nuori ja eloisa yritys: tuumasta toimeen – lisää myyntiä ja lisää töitä meille kaikille sekä bonuksena paljon tyytyväisiä asiakkaita. Näin ajateltiin.

Sitten soi puhelin, kovin vakavan kuuloinen Tampereen kaupungin virkailija toisessa päässä kertoi ystävällisesti, että kylttimme olivat jotakuta kovasti häirinneet ja niistä oli tehty valitus. Ne pitää välittömästi poistaa, tai sitten ne poistetaan kaupungin toimesta a’ 75/kyltti. SEITSEMÄNKYMMENTÄVIISI EUROA kertaa valtava määrä kylttejä??? Ei auttanut kakistelu, eikä hyvät selitykset. Harmitti, kyltit olivat tuoneet meille monta asiakasyhteysdenottoa ja uutta asiakasta. Alkoi suututtaakin, kenelle niistä oli haittaa?

Päätimme kääntää tappion voitoksi ja haastamme teidät auttamaan kylttien keräämisessä Tampereen kaupungin alueelta! Olemme piilottaneet kylttien taa runsaasti numerokoodeja. Ota kyltti mukaasi ja soita numeroon 0409633866 koodin löydettyäsi. Saat tietää mitä olet voittanut. Koodeista löytyy mm. kotisiivouslahjakortteja, lisäksi löytyy ylläripalkintoja. Kerää siis kyltit talteen, ota kuva ja jaa halutessasi vielä FB:ssä tai IG:ssä #‎kotipuhtaaksi‬. Ota mukaasi myös kyltti, jossa ei ole numerokoodia, sillä ENITEN KYLTTEJÄ KERÄNNYT SAA VUODEN KOTISIIVOUKSET ILMAISEKSI!! (Arvo 1534,50€) Koskee vain Tampereen kaupungin alueella olevia kylttejä. Lahjakorttipalkinnot käytettävä toimialueellamme. Keräysaikaa kuun loppuun saakka eli 31.5.2016. Lahjakortin käyttäjää koskee samat sopimussäännökset kuin muitakin kotisiivousasiakkaita. Onnea kylttien metsästykseen!

Kampanja 2. PUOLEN VUODEN KOTISIIVOUKSET, JOS FB-SIVULLAMME ON 31.5.2016 MENNESSÄ 1200 TYKKÄÄJÄÄ!


kylttikamppisKylttihärdelli on saanut paljon huomiota ja lehteenkin on juttu tullut… Haluamme kiittää teitä kaikkia ja antaa mahdollisuuden osallistua kisaan myös virtuaalisesti: Jos sivustollamme on 31.5. mennessä 1200 tykkääjää, arvomme lisäksi vielä PUOLEN VUODEN KOTISIIVOUKSET! (arvo 855€) Huom, saadaksemme tietää ketkä haluavat ottaa osaa kampanjaan, on Sinun kommentoitava Facebookiin sivustollemme lisäarvontapäivityksen alle niin olet mukana arvonnassa. Voit myös laittaa meille yksityisviestillä tietosi, niin olet mukana kampanjassa. Niin ikään tämä lahjakorttipalkinto on käytettävissä toimialueellamme. Lahjakortin käyttäjää koskee samat sopimussäännökset kuin muitakin kotisiivousasiakkaita.

Kampanja ja arvonta on Koti Puhtaaksi Oy:n hallinnoima. Facebook ei ole mukana millään tavalla arvonnassa ja kaikki arvontaan osallistuvat, mukaan luettuna Koti Puhtaaksi Oy, vapauttavat Facebookin vastuusta.

Paljon on jo kylttejä kerätty pois, SUURI kiitos keräilleille! Voittojakin on löytynyt, kaikkia ei tosin vielä! Me täällä toimistolla odotellaan jo ensi viikon tiistaita 31.5., jolloin saadaan voittaja selville!
Jaamme lisäksi Facebookissa lähipäivinä vinkkikuvan tai pari, missä koodillinen kyltti sijaitsee, pysy mukana…

Henkilöstö perheineen ei voi osallistua kampanjoihin.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojalauseke ja käyttöehdot pätevät.