Haluaisitko saada siivouspalveluihin käyttämästäsi summasta
jopa puolet takaisin?

Merkittävä osa asiakkaistamme olisi oikeutettuja kotitalousvähennykseen, vaikka eivät koko etuudesta olisi ikinä kuulleetkaan! Haluammekin tuoda tätä huippua helpotusta paremmin esiin mahdollisimman helposti ymmärrettävässä muodossa, jotta jatkossa yhä useampi asiakkaistamme voisi ottaa täyden hyödyn irti käyttämistään kotisiivous- ja kotiapupalveluista.

Tästä syystä olemme koostaneet kotitalousvähennyksestä täysin ilmaisen oppaan, johon on tiivistetty punainen lanka ja selkeät käyttöohjeet muutamaan sivuun. Näiden avulla kuka tahansa osaa ottaa selvää, olisiko oikeutettu hakemaan kotitalousvähennystä. Mukana on tietenkin myös vielä askel askeleelta kerrottuna, miten se vähennyksen hakeminen todellisuudessa tapahtuukaan.

Mikäli siis pienintäkään epävarmuutta on, kannattaa ehdottomasti täyttää alla oleva lomake ja perehtyä näppärään oppaaseemme! Samalla liityt postituslistallemme, mutta ei hätää – me emme harrasta turhanpäiväistä postilaatikon täyttämistä, vaan listalla ollessasi saat ainoastaan rahan arvoisia etuja, huippuhyviä vinkkejä ja tuoreimmat tiedotteet heti ensimmäisten joukossa. Voit myös erota listalta koska tahansa.

Kotitalousvähennysopas

Kotitalousvähennys tutuksi näppärän oppaan avulla,
tilaa heti!