Kotisiivous Jätkäsaari

Eloisan palvelun perheyritys palveluksessasi!

Koti Puhtaaksi on kotisiivousta ja kotityöpalveluja tarjoava Tampereelta lähtöisin oleva perheyritys – tai kuten me haluamme tämän työn ajatella, tehtävämme on tarjota onnellisia koteja ja helpompaa arkea! Olemme onnistuneet rakentamaan ainutlaatuisen työyhteisön ja toteuttamaan käytännössä ajatusmallia, jonka mukaan onnelliset työntekijät tuottavat onnellisia asiakkaita. Sekä työntekijä- että asiakastyytyväisyytemme on kautta aikain pysytellyt yli 4,5 pisteessä 0-5 asteikolla säännöllisesti mitattuna.

Suosituimpia palveluitamme on säännöllinen ylläpitosiivous ja puolivuosittain tehtävät ikkunanpesut. Toteutamme myös muutto- ja remonttisiivouksia, allergiasiivouksia, sänkyjen syväpuhdistuksia, lasien pinnoitusta ja erilaisia kotiavun tukipalveluja. Jätä tylsät ja aikaavievät arjen askareet meidän hoidoksemme!

Jokainen palvelumme on kotitalousvähennyskelpoinen, eli saat jopa puolet maksamastasi hinnasta takaisin! Olemme myös oikeutettuja tuottamaan kotisiivous- ja kotityöpalveluita arvonlisäverottomasti. Autamme mielellämme molempien etuuksien kanssa, joten kysy rohkeasti lisää.

kotisiivous jätkäsaari

Miksi valita meidät?