Kotisiivous Helsinki

Eloisan palvelun perheyritys palveluksessasi!

Koti Puhtaaksi on kotisiivousta ja kotityöpalveluja tarjoava tamperelaislähtöinen perheyritys – tai kuten meillä on tapana ajatella, tehtävänämme on tarjota onnellisia koteja ja helpompaa arkea! Olemme onnistuneet rakentamaan ainutlaatuisen työyhteisön ja toteuttamaan käytännössä ajatusmallia, jonka mukaan onnelliset työntekijät tuottavat onnellisia asiakkaita. Säännöllisesti mitatut asiakas- ja työntekijätyytyväisyytemme ovat kautta aikain pysytelleet yli 4,5 pisteessä 0-5 asteikolla.

Suosituimpia palveluitamme on säännöllinen ylläpitosiivous ja puolivuosittain tehtävät ikkunanpesut. Toteutamme myös muutto- ja remonttisiivouksia, allergiasiivouksia, lasien pinnoitusta, sänkyjen syväpuhdistuksia ja erilaisia kotiavun tukipalveluja. Jätä arjen tylsimmät ja aikaavievimmät askareet meidän hoidoksemme!

Tarjoamamme palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia, eli saat jopa puolet maksamastasi hinnasta takaisin! Olemme myös oikeutettuja tuottamaan kotisiivous- ja kotityöpalveluita arvonlisäverottomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat lisätietoa tai apua etuuksien kanssa.

kotisiivous helsinki

Miksi valita meidät?