Tulossa: Kotisiivous Ulvila


Ennakkoilmoittaudu asiakkaaksi jo nyt!

Alamme kontaktoimaan tietonsa jättäneitä ilmoittautumisjärjestyksessä noin kolme kuukautta ennen siivoustyön aloittamista. Siivousrinkimme täyttyvät nopeasti, ilmoittautumalla ennakkoon varmistat laadukkaat kotisiivouspalvelut itsellesi Ulvilan alueella!

Ennakkoilmoittaudu asiakkaaksi!

  Luoman perheen kokemuksia kotisiivouksesta

  Kahden lapsen perheessä riittää vilskettä ja hulinaa. Jotta aikaa riittäisi muuhunkin kuin arjen askareisiin, pyrkivät he hyödyntämään ulkoisia palveluja mahdollisimman tehokkaasti.

  Lapsiperheen arkea helpottaakseen Luomat hyödyntävät Koti Puhtaaksi Oy:n tarjoamaa ylläpitosiivouspalvelua.

  TEEMME SUOMESTA ONNELLISEMMAN KOTI KERRALLAAN

  Miksi valita juuri meidät?

  ”Siistiin ja puhtaaseen kotiin on sanoinkuvaamaton tunne astua sis√§√§n. Teette huippua, mutta samalla haastavaa ty√∂t√§!”

  ‚Äď Johanna, asiakkaamme

  ”Ihmisl√§heist√§, ammattitaitoista siivous- ja kodinhoitopalvelua. Erinomainen laatu ja positiivinen yrityskulttuuri. Osaavat hommansa!”

  ‚Äď Janne, asiakkaamme

  ”Ihana palata pitk√§n p√§iv√§n p√§√§tteeksi puhtaalta tuoksuvaan kotiin. Kiitos <3"

  ‚Äď Iida, asiakkaamme

  Pidämme kodistasi huolta!

  Teemme kotisiivouksia Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella ja Turussa. Työllistämme yhteensä noin 100 siistijää ja Koti Puhtaaksi -perheemme kasvaa koko ajan.

  Toteutamme kotisiivoukset, allergia-, muutto- ja remonttisiivoukset, ikkunanpesut ja erilaiset kotiapupalvelut yli kymmenen vuoden kokemuksella. Teemme kotisiivouksia sekä kertaluontoisesti että jatkuvalla sopimuksella esimerkiksi kahden tai neljän viikon välein. Siivoamme ammattitaidolla myös suuret ja haastavat kodit ja kohteet.

  Olemme vastuullinen palveluntarjoaja ja työnantaja. Onnelliset asiakkaat ja tyytyväiset työntekijät ovat meille tärkeintä. Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta siivous- ja asiakaspalvelua. Otamme ympäristön huomioon kaikisssa valinnoissamme. Meidät on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Pirkanmaan vuoden työnantajaksi vuonna 2019.

  Ennakkoilmoittaudu asiakkaaksi!