Virkistysilta

 

Työyhteisössämme on tapana pitää virkistystapahtumia säännöllisin väliajoin. Jokaisella kerralla on jokin tietty teema – tällä kerralla yhteisesti valittu teema oli terveys ja fyysinen hyvinvointi. Omasta terveydestä kun harvoin on liikaa tietoa saati sitten taitoa käytäntöön sovellettavaksi!

Töistä saapuessamme kokoonnuimme toimistolla, jossa ovella vastassa oli ruokaa notkuva pöytä. Mikäs parempaa, kuin päästä valmiiksi katettuun pöytään työpäivän päätteeksi! Kun vatsa oli täytetty, kävimme lävitse ajankohtaisia asioita, keskustelimme ja muuten vaan hengailimme. Kun ruoka oli sopivasti laskeutunut, oli aika ryhtyä tositoimiin!

Paikalle pyyhälsi K4-Centerin Niko kera kahvakuulien ja iloisen asenteen. Niko piti työporukallemme innostavan ja vauhdikkaan, mukaansatempaavan kahvakuula-lajitutustumisen käytännön harjoituksen kera – ja tietenkin juuri meille räätälöitynä. Nikon tarkalla opastuksella käytiin läpi juuri meille siistijöille mietittyjä liikkeitä, jotka toimivat fyysisen työn vastapainona jokaisen meidän arjessa. Nikolta oli helppo kysyä neuvoja esimerkiksi kuinka tämän liikuntamuodon avulla vahvistaa työssämme rasittuvia paikkoja tai estää rasittumisia, ja miten liike vielä tarkemminottaen tehdään oikein. Lajitutustuminen oli mielekäs ja tarpeellinen, siitä jäi todella positiivinen mieli. Suuri kiitos asiansa todella osaavalle Nikolle sekä K4-Centerille – lämmin suositus ja virkistyspäivävinkki muillekin!

Kun olimme hetken huhkineet kahvakuulien kanssa, luvassa oli terveystuote-esittelyä. Jokainen halukas sai käsihoidon sekä muutama meistä innostuikin tilaamaan Aloe vera -pohjaisia tuotteita paremman terveyden puolesta. Kiitos tästä Kaisalle.

Jutustelujen, mukavan yhdessäolon ja pienen liikuntahetken jälkeen päivä oli taasen pulkassa. Virkistysillasta jäi kaikille mukava ja virkistynyt fiilis ja itse kukin sai lisäenergiaa arkeen. Päivän päätteeksi virkistysillasta porukka poistui omille menoillensa hymyssä suin. Ja tätä hymyä riittänee seuraavaan virkistyspäivään saakka, jolloin luvassa on toivomuksista leffailta!

Virkistysilta
Virkistysilta
Virkistysilta

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojalauseke ja käyttöehdot pätevät.