Pirkanmaalla on palkittu vuoden paras työnantaja ensimmäisen kerran vuonna 1983. Kilpailu pistettiin pystyyn, koska Pirkanmaan talousalueella haluttiin kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä, sekä antaa tunnustusta hyville työnantajille. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan, jos yrityksen omat työntekijät tekevät ilmiantoja. Näistä ilmiannoista raati valitsee kilpailun finalistit, ja lopulta voittajan.

”Kilpailun tavoite on nostaa esiin parhaat ty√∂nantajat ja hyv√§n ty√∂nantajuuden k√§yt√§nn√∂t.”

Finalistit ja lopulta voittaja valitaan raadin voimin. Tänä vuonna raatiin kuuluu Tampereen Kauppakamarin, Pirkanmaan Yrittäjien, Pirkanmaan TE-toimiston, Tampereen kaupungin, Tammerkosken Nuorkauppakamarin, BusinessTampereen, Tamperelainen -lehden ja Aamulehden edustajia, sekä vuosien 2016 ja 2017 Vuoden Työnantajien edustajat.

Valinnoissa huomioidaan esimerkiksi yrityksen tunnusluvut, henkilökunnan kehittäminen ja hyvinvointi, yritkysen työnantajamielikuva sekä vaikutus alueen talouteen. Voittajavalinnassa painaa myös haastattelut, henkilöstökyselyt ja raadin yleinen mielipide. Kilpailussa voidaan jakaa myös kunniamainintoja, ja nettisivuilla on yleisöäänestys jonka voittaja palkitaan yleisön suosikkina.

Minkä takia Koti Puhtaaksi on Vuoden Työnantaja 2018?

Tuomme onnellisuutta suomalaisiin koteihin. Koti Puhtaaksi on pirkanmaalainen perheyritys, joka on erikoistunut tuottamaan iloista kotisiivouspalvelua. Toimimme nyt Pirkanmaalla, pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Kaiken takana on Viisi Siivoavaa Sisarusta: Saana, Soili, Saila, Selina ja Silja Tyni. Yrityksemme on meidän kaikkien yhteinen harrastus, työ ja elämä.

Meille työntekijän onnellisuus on ykkösasia. Olemme rakentaneet pitkään positiivista kulttuuria, jonka avulla olemme päässeet Suomen parhaiden työnantajien joukkoon. Hyvä kulttuuri mahdollistaa myös kymmenien uusien työpaikkojen luonnin Pirkanmaalle joka vuosi. Vuonna 2019 aiomme palkata Pirkanmaalle 40 ja koko Suomeen yhteensä 100 uutta siistijää.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!