Kalasataman uusi toimipiste – Uskomaton vastaanotto

Kalasataman sillalla
Kalasataman sillalla
https://www.kotipuhtaaksi.fi/wp-content/uploads/2017/09/Pyöräretki-0007-1024×683.jpg

Miksi Helsinkiin?

Aloitimme Helsingin Kalasatamassa siivoustyön 1.9.2017. Suuri ja rohkea askel meidän perheyritykselle. Miten tähän on tultu?

Tässä tavallaan ympyrä sulkeutuu. Kalasatama ei ole kovin kaukana Kalliosta,  missä perustimme tämän yrityksen ja aloitimme kotisiivoukset. Silloin vuonna 2010 ja 2011 siivosimme vajaan vuoden ympäri pääkaupunki seutua, kunnes muutimme Tampereelle. Asiakkaamme ovat säännöllisen epäsäännöllisesti kyselleet milloin olette tulossa tänne takaisin ja olemme aina vastanneet, että vielä joku päivä tulemme. (= Aika pitkään siinä kesti, mutta nyt taas palvelu pelaa Helsingissäkin.

https://www.kotipuhtaaksi.fi/wp-content/uploads/2017/09/Kalasatama-web.jpg

Aika pitkään siinä kesti, mutta nyt taas palvelu pelaa Helsingissäkin. 

https://www.kotipuhtaaksi.fi/wp-content/uploads/2017/09/Lellu-0043-1024×1024.jpg

045 6948 919
kalasatama@kotipuhtaaksi.fi

Ketä Helsinkiin lähti?

Selina Tyni on katsonut siskonsa Soili Tynin urakehitystä vierestä ja toiminut tähän asti meillä siistijänä. Soili on Tampereen työnjohtaja ja pyörittää Tamperetta itsenäisesti rautaisella ammattitaidolla. Välillä tuntuu, että Soili kantaa vastuuta myöskin Helsingin toiminnasta. (= Selina on salaa haaveillut, että olisipa hänelläkin oma toimipiste joku kaunis päivä. Alkuvuodesta avasimme keskustelun Helsingin toimipisteen perustamisesta ja pohdimme kuka olisi sopiva vetäjä Helsingille.

Kysäisimme sitten Selinalta olisko hän halukas lähtemään Helsinkiin töihin. Vastaus tuli heti, että ehdottomasti, mutta sitten alkoi pieni epäröinti, kun asia realisoitui. Nyt on takana ensimmäinen viikko siivouksia ja fiilis täällä Helsingissä on aivan mahtava. Ja nyt omasta toimipisteestä ylpeänä Selina Tyni aloitti siivoukset Helsingissä.

Meitä on nyt kolme Helsingissä Selina Tyni siivous & työnjohto, Ilari Haho siivous & myynti ja Henri Haho siivous & kaikki juoksevat asiat. Tällä kokoonpanolla tehdään töitä ja nautitaan uudesta kutkuttavasta tilanteesta. Rekrytointi on käynnistetty jo nyt, koska näyttää siltä, että siivottavaa riittää. Onneksi (=

 

Katso täältä Kalasataman tarkemmat yhteystiedot

Uskomaton vastaanotto

Aluevalinta oli aivan napakymppi. Se oli hieman myös vahinko, koska ajatus oli tulla vain kantakaupungin alueelle ja oman asuinpaikan ympäriltä löytää ensimmäiset asiakkaat. Siis löysimme sattumalta Leonkatu 22 osoitteesta sopivan vuokra-asunnon, mihin mahtui samaan myös toimisto.

Kalasatama on aivan mahtava paikka. Tässä on luonto lähellä ja meidät on otettu mielenkiinnolla ja lämmöllä vastaan. Nyt jo tämä alue tuntuu kodilta. Myös yrityksen kannalta nopeasti kasvava ja tiiviisti asutettu alue on hyvä. Tällä hetkellä kaikki asiakkaamme ovat yhtä poikkeusta lukuunottamatta Kalasatamassa eli siis siirtymä asiakkaalta toiselle saattaa olla hissillä. (=

Ei tämä laajentaminen niin hankalaa ollutkaan, mitä ajattelimme. Oikeastaan se oli aika kivaa. 

Terveiset kaikille Kalasataman tiimiltä. <3

Selina Tyni

Ilari Haho

Henri Haho

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.