Joululahjaksi siivous + suklaa + kukat 99€ !

Joululahja vielä ostamatta? Ideat lopussa?

kotisiivous-lahjakortti

Materialistisen aikakauden keskellä moni arvostaa aineettomia lahjoja.
Lahjaksi aikaa itselle tai perheelle, apua anopille tai naapurille.

Helppo tapa hankkia lahjakortti:

1. Täytä yhteystietosi allaolevan linkin kautta, laita viestikenttään tieto minkä kokoisen lahjakortin haluat ja montako kappaletta.

Yhteystiedot

  • Säästäjän sopulahja: siivous 2h + suklaa + kukat 99€
  • Järkiveikon valinta: siivous 4h + suklaa + kukat 190€
  • High DeLux -lahjakortti: siivous 6h + suklaa + kukat + huoneilmanpuhdistus  259€
  • Lahjakortti haluamallasi summalla, min. 150€. Kaupan päälle suklaa + kukat!

http://www.kotipuhtaaksi.fi/yhteystiedot/

2. Saat sähköpostilla laskun sekä lahjakortin ja lahjakorttiohjeistuksen. Lahjakortin saat halutessasi myös postitse joko suoraan itsellesi tai lahjansaajalle; huomioithan, että emme takaa toimitusta ennen 24.12.2016, mikäli tilaus tulee 14.12.2016 klo 15.00 jälkeen (paitsi sähköpostitilaukset). Tilausaikaa 22.12.2016 klo 17.00 saakka.

3. Tilaa käynti ja nauti (tai lahjansaaja tilaa käynnin, nauttii, ja kiittää =)

 

Voit myös halutessasi ottaa suoraan yhteyttä
asiakaspalvelu@kotipuhtaaksi.fi
tai
0409633866

 

————————————————————————————————————————————————-

Hinta on kotitalousvähennyskelpoista kulua muutoin paitsi -12€ osalta.
Käytettävä toimialueellamme (www.kotipuhtaaksi.fi/yhteystiedot) 01-06/2017 välisenä aikana asutun kodin ylläpitosiivoukseen, ei muihin erikoistöihin tai kohteisiin. Vain maksettu lahjakortti on voimassaoleva. Lahjakorttikäynti sisältää ylläpitosiivoukseen tarvittavat aineet ja välineet paikalle tuotuna (lukuunottamatta wc-istuinharjaa ja mattopiiskaa.).
Mikäli varattu aika perutaan 1vk sisällä tai tai pääsy asiakkaan luokse johtuu meistä riippumattomasta syystä, käynti katsotaan tehdyksi. Asiakas huolehtii, että siirrettävien huonekalujen alla (sohvat, lipastot,jne) on asianmukaiset huopatassut naarmujen välttämiseksi ja seinäkoristeet on kiinnitetty tukevasti ja asianmukaisesti. Muussa tapauksessa palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista vahingoista. Asiakas huolehtii palveluntarjoajan käyttöön autopaikan 100m säteellä kohteesta, tai kustantaa maksullisen pysäköinni käynnin ajaksi. Palveluntarjoaja voi peruuttaa käynnin äkillisen sairauden tai muun tilanteen vuoksi, jolloin asiakkaalle ilmoitetaan välittömästi ja sovitaan korvaava käynti. Palveluntarjoajalla on voimassaoleva vastuuvakuutus Lähitapiolassa. Asiakastiedot ovat palveluntarjoajan kokoamassa asiakasrekisterissä. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja tiedot ovat vain palveluntarjoajan omassa käytössä. Palveluntarjoajaa sitoo vaitiolovelvollisuus. Palveluntarjoaja sitoutuu pitämään salassa ja luottamuksellisena kaikki tietoonsa saamat asiakkaan luottamukselliset tiedot.
Lahjakortteja rajallinen määrä! Lahjakortteja max 1kpl per talous, sama ostaja voi siis ostaa useamman, mutta vain käyttää yhden per talous.

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.