ILMAINEN JOULUSIIVOUS?

Heippa!

_q3a6458-edit-2

Päätimme pistää jakoon joulusiivouksen ILMAISEKSI!

Tässä vielä skaban ehdot!

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka joko

  1. tykkäävät kilpailukuvasta Facebookissa
  2. kommentoivat kilpailukuvaa Facebookissa
  3. jakaminen on plussaa <3
  4. lähettävät meille yksityisviestinä yhteystietonsa (nimi, osoite ja puhelinnumero) sähköpostilla tai facebookin kautta
  5. Kuvan tykkääminen, kommentoiminen tai jakaminen ei siis ole ehto, mutta sillä keinoin pääset helposti osaksi kisaan ja saamme kisaan osallistujien listat näppärästi kasaan. Voit todella myös siis osallistua kisaan ilman facebookia, yhtään tykkäystä tai jakoa edellisen 4:n turvin =)

 

Kotisiivouskäynti suoritetaan 23.12.2016 klo 8.00 alkaen. Siivouskäynnissä kestää 2h, sillä kaksi siistijää saapuu paikalle, yhteiskesto on näinollen 4h. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi palveluksi, eikä vaihtaa käynnin ajankohtaa.

Tuomme omat siivousvälineet ja aineet mukanamme, lukuunottamatta wc-istuinharjaa sekä mattopiiskaa.

Arvonta suoritetaan torstaina klo 16.00, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja suostuu antamaan suosituksensa / kokemuksensa käynnistä blogitekstiin jonka kirjoittaa Koti Puhtaaksi Oy.

Mikäli emme tavoita voittajaa torstaina 22.12.2016 kello 18.30 mennessä siitä huolimatta, että otamme yhteyttä a.puhelimitse mikäli numero annettu, b.sähköpostitse mikäli sähköposti annettu, c.facebook-viestin kautta mikäli voittajalla on facebook-tili, voiton lunastusoikeus raukeaa.

Käynti suoritetaan vain toimialueellamme.

Facebook ei ole osallinen kilpailuun, kilpailun toteuttaa Koti Puhtaaksi Oy joka vapauttaa muut tahot vastuistaan ja velvotteistaan.

Yrityksen työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.

Koti Puhtaaksi Oy:llä on oikeus muuttaa kilpailun ehtoja.

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojalauseke ja käyttöehdot pätevät.