Paljonko ikkunanpesu maksaa?

Pieni arjen luksus kiinnostaa, mutta hinta epäilyttää? Kokeile tätä laskuria!

Aloitetaan!

0$

Odota hetki, hintaa lasketaan..

Laske ikkunanpesun hinta-arvio

Tee valinta jatkaaksesi

Täytä vielä yhteystietosi, niin toimitamme sinulle hinta-arvion

Antamiesi tietojen perusteella palvelun hinta ennen kotitalousvähennystä on noin:

Laskurin näyttämä hinta ei ole lopullinen. Tarkka hinta määräytyy suunnittelukäynnin yhteydessä. Kotisiivouksen käyntihintaan vaikuttaa esimerkiksi kodin kalustus, lapset, lemmikit, käyntitiheys, paikkakunta, kotitalousvähennys ja mahdollisuus arvonlisäverottomaan palveluihin.Kooste yhden käynnin hinnasta

Kuvaus Tiedot Määrä Hinta
Alennus:
Yhteensä:

K√§sittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Koti Puhtaaksi toimialueet

Usein kysyttyä ikkunanpesusta

√Ąl√§ siivoa itse, me haluamme tehd√§ sen! Jos ikkunoiden edess√§ on paljon huonekaluja tai tavaroita, voit siirt√§√§ ne sivuun jo valmiiksi. Se nopeuttaa meid√§n ty√∂t√§mme. Kerro ikkunanpesuaikaa varatessasi, mik√§li ikkunoiden turvallinen avaaminen vaatii ikkunatuen. Tuomme tuet mukanamme. Kerro my√∂s, mik√§li kotisi ikkunat ylettyv√§t yli kolmen metrin korkeuteen. Tuomme t√§ll√∂in mukanamme my√∂s A-tikkaat.

Kotitalousvähennystä haetaan jälkikäteen. Voit ilmoittaa maksamasi palvelun verottajalle OmaVero-verkkopalvelussa tai postitse erillisellä lomakkeella. Tarkemmat ohjeet löydät www.vero.fi -sivustolta tai siivousblogistamme.

Kyllä. Käytössämme on suomalainen, biohajoava puhdistusainesarja.

Päivittäin käyttämämme aineet eivät ole täysin hajusteettomia. Jos haluat täysin hajusteettomat aineet, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Se onnistuu kyllä!

Arkisin klo 8¬†‚Äď 17 v√§lisen√§ aikana.

Kaikki lemmikit ovat ok. Mikäli omistat lemmikin tai lemmikkejä, ilmoitathan siitä meille ajanvarauksen yhteydessä, jotta osaamme varautua tulevaan vastaanottoon saapuessamme.

Tottakai, mikäli mökkisi sijaitsee toiminta-alueellamme. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin aloittaa mökkiviikonloppu tai kesäloma valmiiksi siivotulla mökillä.

Jatkuvan siivoussopimuksen laskut lähetetään seuraavan kuukauden ensimmäisellä täydellä viikolla. Kertakäynnit laskutetaan viikko toteutuneen siivouskäynnin jälkeen.

Kyllä voit. Löydät ohjeet e-laskun tilaamiseen täältä.

Meillä on vahinkojen varalta laaja vastuuvakuutus miljoonaan euroon saakka ja olemme aktiivisia mahdollisissa korvausasioissa. Saat tarkemmat toimintaohjeet asiakaspalvelustamme. Jos mahdollista, ota mahdollisimman pian kuva syntyneestä vahingosta äläkä heitä esimerkiksi hajonnutta esinettä roskiin.

Kertakäynnin minimiveloitus on 4 tuntia ja jatkuvan siivouksen minimiveloitus on 3 tuntia.

Voit tehd√§ muutoksia tilaukseesi ja sen ajankohtaan ottamalla yhteytt√§ asiakaspalveluumme numerossa 050 1209 tai s√§hk√∂postilla [email protected]. Jos muutokset koskevat seuraavaa siivousk√§ynti√§, olethan yhteydess√§ niin pian kuin mahdollista!

Sovitun siivousk√§ynnin voi perua maksutta viikkoa ennen siivousk√§ynti√§. Voit perua siivousk√§ynnin ottamalla yhteytt√§ asiakaspalveluumme numerossa 050 1209 tai s√§hk√∂postilla [email protected].

Reklamaatio tulee jättää vuorokauden sisällä siivouksesta.

Kotitalousvähennystä haetaan jälkikäteen. Voit ilmoittaa maksamasi palvelun verottajalle OmaVero-verkkopalvelussa tai postitse erillisellä lomakkeella. Tarkemmat ohjeet löydät www.vero.fi -sivustolta tai siivousblogistamme.

Toistuvuus sovitaan ennakkoon. Jatkuvassa siivouspalvelussa käynnit toistuvat toistaiseksi sovitulla tavalla. Esimerkiksi tulemme siivoamaan asuntonne kahden viikonvälein aina perjantaisin kello 8:00.