Messuilua

2-3.10.2014 Tampereen Messukeskuksessa järjestettiin Hyvä Ikä-messut. Paikalla oli useita esittelijöitä- me mukaan lukien. Saimme vaihtaa kuulumisia ja jutustella sekä vanhojen että uusien tuttavuuksien kanssa.

Koti Puhtaaksi-ständin vetonaulana oli liina-arvauskilpailu. Esittelypöydämme oli maljakko mikä oli täynnä työssämme käyttämiä mikrokuituliinoja. Arvauskisa oli haasteellinen- osa liinoista oli tiiviisti kun taas toisessa kohtaa todella ilmavasti. Oikean liinojen määrän arvanneiden kesken arvoimme 4h:n kotisiivouslahjakortin. Arvontalipukkeet kävivät kuumille kiville- kelläpä ei kiinnostaisi voittaa kotisiivousta omaan kotiin!

Kun messut olivat ohi, oli aika laskea liinojen määrä sekä arpoa voittaja. Oikea liinamäärä oli 30kpl, oikeita vastauksia oli 6 kappaletta, joista kilpailun voitti Keijo Kuivasniemi Kangasalta. Fiilikset voitostailmoittamisen jälkeen olivat huikeat. Voittaja oli ällistynyt ja kiitollinen.

Siivousajankohta on saatu sovittua, ja yhteydenottopyyntöjä on alettu kontaktoimaan.
Suurkiitos kaikille meidän pisteellä käyneille, messut menivät loistavasti. Ja onnea vielä kovasti liina-arvauksessa voittaneelle! Nähdään taas! =)

Messut

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojalauseke ja käyttöehdot pätevät.