Heli on työskennellyt Koti Puhtaaksi Oy:lla marraskuusta 2016 saakka. Kokemusta siivoustyöstä hänellä on kuitenkin pidemmältä ajalta ja Heli onkin luotettu tekijä, jolta uusien tulokkaiden on helppo tiedustella ohjeita.

Helillä on työhönsä rempseä mutta tiukka ote – kaikki tehdään viimeisen päälle, mutta turhaan vatvomiseen ei kulu aikaa. Heli tuntee asiakaskohteiden lisäksi myös nopeimmat kahvi- ja taukopaikat oman työkarttansa alueelta, joten hänen kyytiläisenään on helppo olla.

Yksi Helin hienoimpia ominaisuuksia on hänen kykynsä huomioida asiakkaita, muutenkin kuin siivoamalla. Kuulumisten vaihtoon ja juttelemiseen löytyy aina jostain aikaa, varsinkin iäkkäämpien asiakkaiden mieltä se lämmittää siivouspäivän lomassa. Erityiskohtelua saavat myös lapset ja lemmikit; Heli rapsuttelee mennessään kodissa asuvat nelijalkaiset ja opettaa lapsille vaikkapa kuperkeikkoja.

Koti Puhtaaksi Oy:n sisäisen slack-kanavan käyttäjistä Heli on kaikkein aktiivisimpia, ja hänen työpäivänsä varrelle osuneet sattumukset tai kommellukset piristävät usein työkavereidenkin päivää.

Yksi Helin hienoimpia ominaisuuksia on hänen kykynsä huomioida asiakkaita.

Kotona Ylöjärvellä Helin elämää sulostuttavat puoliso, pieni tyttö sekä vilkkaat kaksospojat. Perhe-elämän pyörittämisessä riittää tekemistä sen verran, että vapaa-ajan ongelmia Helillä ei kuulemma ole.

Tekemisen meiningin ohella Heli tuo päiviimme inhimillisyyttä, lämpöä ja rempseää asennetta; kaikkea sitä, mitä Koti Puhtaaksi Oy:n työntekijällä kuuluu ollakin.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!