Arvontavoittajat

HALL OF FAME

Tutustu siivousarvontamme voittajiin

Suuri siivousarvonta 2020
Christiina Jansson

Espoolainen Kiia liikuttui kyyneliin kuullessaan, että suuren siivousarvonnan voitto osui hänen kohdalleen. Pyörätuolilla liikkuen siivoaminen on haastavaa ja siivouspalvelu helpottaakin leskeksi jääneen Kiian arkea valtavasti.

”T√§m√§n parempaa lahjaa en ihan oikeasti olisi t√§ll√§ hetkell√§ voinut saada! En olisi voinut toivoa mit√§√§n t√§m√§n parempaa.”

Suuri siivousarvonta 2019
Paula Rantala

Jyväskyläläisen Paulan perhe elää vuorotyön rytmissä ja sujuvaa rutiinia kodin siisteyden ylläpitoon on ollut haastavaa löytää. Perheenäidin suurin toive on, että siivouspalvelu rauhoittaa arkea ja vähentää stressiä.

”Mulla on semmonen fiilis teist√§, ett√§ te olette nuorekas, rehellinen ja luotettava porukka, jolle on mukava avata ovet!”

Suuri siivousarvonta 2018
Pia Sonck-Koota

Siivouspalvelu on vapauttanut perheen käyttöön enemmän aikaa mieluisammalle tekemiselle. Koti pysyy ammattilaisten tekemän siivouksen jälkeen siistinä pidempään ja palvelu on tuonut arkeen kaivattua helppoutta ja mukavuutta.

”Kyll√§ t√§m√§ on ollut palvelutasoltaan ihan omaa luokkaansa.”

Suuri siivousarvonta 2017
Reija Toivonen

Ensin pirkkalalainen Reija epäili, että kyseessä saattaa olla jokin tuttujen tekemä pila. Yllätys oli kuitenkin iloinen, kun kyseessä toden totta olikin vuoden siivousarvonnan voitto. Kiitos siivouspalvelun, on arjen rientoja ollut helpompi sovittaa kalenteriin.

”Huusholli pysyy siistin√§, kun siivous on hyvin tehty, ja itse voit tulla vaan tulppaanikaupan kautta kotiin.”