Facebook-skaban lahjakorttivoittajan kertomus

Kaaos2Järjestimme yrityksen sivuilla Facebookissa kesäkuussa kilpailun, jossa etsimme henkilöä tai perhettä joka ansaitsee neljän tunnin ilmaisen kotisiivouksen. Saimme useita ja kaikki erilaisia tarinoita sähköpostiimme. Kaikkien hakemuksien joukosta valikoitui perhe, johon kuuluu kuusi henkilöä.

Perheen äiti kertoi meille, että kodin 95 neliötä on täynnä hiekkaa, epämääräisiä läjiä siellä täällä, tonneittain leluja ja jääkiekkovälineitä. Siivous on yhtä taistelua tuulimyllyjä vastaan: kun käytät kolme tuntia puunaamiseen niin puoli tuntia sen jälkeen asunto on kuin sitä ei olisi ikinä siivottukaan! Ongelmana oli, että tilanne oli päässyt karkaamaan käsistä jo yleisen siisteyden osalta.

Pääsääntöisesti äiti vastaa kodin siivoamisesta. Uhkailuista ja kiristyksistä huolimatta kukaan muu ei hurjan paljoa siivoamisesta innostu. Siivousapua ei ole mahdollista palkata pienten tulojen vuoksi, joten kaikki vastuu kaatuu äidille.

Perheenäidin kertoma tilanne puri meihin- ymmärsimme tilanteen ja tiesimme että he olivat kierteessä- tilanne oli päässyt pahaksi siivouksen osalta, ja varaa ei ollut ottaa ulkopuolista apua mutta aikaa ei itselläkään ollut missään kohtaa tehdä sitä perusteellista tarvittua siivousta. Tilanne pitäisi nollata ja aloittaa kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä, ja pitää huolellisesti kiinni jatkuvasta jokapäväisestä ylläpitosiivouksesta käynnin jälkeen.

Siivoustiimimme kävi heinäkuun alussa haasteen kimppuun ja hoitelimme kodin kuntoon. Kysyimme siivouksen jälkeen perheen äidiltä tuntemuksia miltä tämä kaikki tuntui.

”Osallistuin Facebookissa silmiini osuneeseen kilpailuun vähän rutiininomaisesti, kipailuihin tulee laitettua täppää ja jakoa lähes joka päivä. Kirjoitin lyhykäisen tekstin meidän perheestämme sekä kodistamme ja siitä pienoisesta kaaoksesta mikä suuressa perheessä vallitsee lähes aina. En todellakaan siis odottanut voittavani- en ikinä voita yhtään mitään. Kun sitten sain viestin että onneksi olkoon, olette voittaneet luulin viestin olevan vitsi. Enhän minä voita ikinä. Mutta virallinen viesti vakuutti, meille tulee joku kuuraamaan nurkkia. Vähänkö hienoa. Siivous järjestyi melko nopeastikin, reilu viikon sisään meille marssi kaksi todella ystävällistä ja reipasta leidiä tarvikkeineen. He kuuntelivat meidän toiveemme tarkkaan, ja tämän jälkeen jätimme heidät työn touhuun pariksi tunniksi. Suurin toiveeni oli että pesutilat tulisi siivottua oikein kunnolla. Koko ajan kun olimme poissa mietin että mitähän siellä kotona mahtaa tapahtua. Oli jännittävää avata ovi, vastaan leijui puhtaan kodin tunne, eteinen ei ollut kuin hiekkalaatikko enää ja lattiat olivat puhtaat. Ja mikä parasta, meidän vessat olivat kuin hotellin vessat! Paikat kiilsi eikä haju muistuttanut enää aseman vessaa! Paikat oli seiniä myöten pesty ja jopa vessapaperirulla oli taiteltu hienoksi. Lisäksi muualta oli lattiat imuroitu ja pesty sekä pölyt pyyhkitty. Se onnen tunne siitä että itse ei ole tarvinnut isoa taloa siivota oli huojentava, siivous ei ole välttämättä lempipuuhaani. Tästä jopa kyti ajatus että jos vaikka useamminkin kuin kerran elämässä antaisi ammattilaisten hoitaa siivouksen puolestani… Suosittelen siis!”

KaaosOn hieno tunne, kun voi yrityksen puolesta olla jakamassa hyvää mieltä ja puhtaan kodin aina välillä jollekin onnekkaalle!

Nähdään taas facebookissa!
 
Satu

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.