Esteetön maatilamatka eläkeikäisille 7.11!

Koti Puhtaaksi Oy haluaa tarjota varttuneemmille asiakkailleen mahdollisuuden esteettömään maatilaelämyspäivään ja verkostoitumiseen muihin samassa elämäntilanteessa oleviin!

Tuemme sosiaalialan yrittäjäopiskelijoiden järjestämää eläkeikäisille suunnattua maatilaelämysmatkaa Valkeakoskelle Ilolan maatilalle.

Osaa asiakkaistamme on jo ehditty kontaktoimaan tämän tiimoilta ja vastaanotto on ollut äärimmäisen kiinnostunutta. Monta on matkalle jo päättänyt lähteä mukaan. Matka kustantaa 63€, sisätäen kyyditykset, ohjelmat, ruokailut, kahvit, jälkkärit jne. Retken (7.11.) pituus on n.6h.

Lähden itse mukaan meidän yrityksen keulakuvan, 1v Rosa-tytön kanssa tutustumaan maatilamaailmaan ja nauttimaan mukavasta seurasta ikäihmisten ja huikean ohjelman parissa! Itselleni on kunnia olla ”vapaaehtoisen” roolissa Rosan kanssa ja näin tutustua asiakkaisiimme entistä paremmin ????

Muutama paikka vielä vapaana! Jos tiedät jonkun, joka voisi nauttia tästä yhteisöllisestä maatilapäivästä kanssamme, lisätietoja saat numerosta 044 2584569 / Saila.

Matka on esteetön; myös pyörätuolilla liikkuvia mahtuu vielä mukaan!

Syksyisin Retkifiilisterveisin,
Saana ja Rosa

img_4265

img_0285

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.