Eläkeläisten pikkujoulut

 

Alla suora kopio sosionomiopiskelijoiden järjestämästä eläkeläispikkujoulusta. Koti Puhtaaksi Oy oli omalta osaltaan mukana tapahtumassa; tekstissä lisää!

Motiven tontut järjestivät 9.12.2016. eläkeläisten pikkujoulut Proakatemialla. Järjestäjätonttuina toimivat Jemina, Taija ja Saila. Saimmepa avuksemme myös Timon, Johanneksen ja Koti Puhtaaksi Oy:n Saanan.

Pikkujouluja aloimme suunnittelemaan mukavan Ilolan matkan innoittamana marraskuussa. Tilojen etsimiseen ei mennyt kauaa; miksipä emme käyttäisi upeita tiloja, jotka meillä on käytössämme Proakatemialla? Halusimme pikkujouluista lämminhenkiset ja mukavat, mutta kuitenkin niin edulliset, että mahdollisimman monella olisi sinne mahdollisuus osallistua. Osallistujia saimmekin jouluisten herkkujen ja ohjelman äärelle hyvänkokoisen porukan!

img_20161209_132105

Pikkujoulut aloitettiin valmiiksi katetulla, ruokaisalla kahvituksella ja Sailan tervetulosanoilla. Tarjolla oli joulutorttua, pasteijoita, tuoretta kahvia ja kuumaa glögiä. Tarjoilut menivätkin hyvin kaupaksi!

img-20161215-wa0000

Seuraavaksi ohjelmassa oli jouluinen tietovisa, johon palkinnon voittajalle tarjosi Koti Puhtaaksi Oy. Visassa mietittiin muun muassa, että mikäs se kuksa onkaan ja montakos kilometriä on kolme ”poronkusemaa”. Kisa oli tiukka ja päättyi tasapeliin, mutta hyvässä joulumielessä palkinto jaettiin kahden voittajan kesken.

Tämän jälkeen saimme vieraan ihan Korvatunturilta asti, kun Joulupukki tuli tervehtimään pikkujouluja viettäviä eläkeläisiä. Joulupukille tietenkin asianmukaisesti laulettiin Joulupukki -laulu, jonka jälkeen Pukki kertoili tarinoitaan ja veti vielä lahjojen paketointi jumpankin porukalle! Kaikki olivat olleet tänä vuonna kilttejä, joten Pukki oli varautunut vierailuun lahjoin. Kaikki halukkaat pääsivät kuvaan Pukin kanssa.

img_20161209_142034img-20161215-wa0004

Pukin poistuttua hoitamaan joulukiireitään, lauloimme yhdessä joululauluja. Kauan meidän ei tarvinnut yksin musisoida, kun saimme vieraaksemme Tampereen yhteiskoulun lukiolaisista muodostuvan bändin, Bäkkärin. Nuoret muusikot viihdyttivät meitä niin tuoreilla uutuuksilla kuin ikivihreillä hiteillä ja ihanilla joululauluilla. Tähän bändiin kannattaa ehdottomasti tutustua ja seurata heidän menoaan esimerkiksi heidän Facebook-sivuillaan, tällaisissa nuorissa taitureissa on suomimusiikin tulevaisuus!

Bändin lopetettua oli aika myös pikkujoulujen päättyä. Tunnelma koko tapahtuman ajan oli lämmin ja iloinen. Monet osallistujista kertoivat olleensa tyytyväisiä tapahtumaan ja niin olimme mekin! Ensi vuonna taas uudelleen, kiitokset vielä kaikille osallistujille, Koti Puhtaaksi Oy:lle sekä tonttujen apulaisille!

img-20161215-wa0002

Mukavaa joulunodotusta kaikille tasapuolisesti toivottelee

Jemina-tonttu 

alkuperäisen tekstin löydät täältä

 

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojalauseke ja käyttöehdot pätevät.