Desinfiointisiivous

Teemme desinfiointisiivouksia kodeissa, toimistoissa ja muissa tiloissa. Käytämme desinfiointisiivouksessa sairaaloissa käytettäviä, tehokkaita ja turvallisia puhdistusaineita.

  Miksi tilata desinfiointisiivous?

  Mitä desinfiointisiivous sisältää?

  Mitä kodin desinfiointisiivous sisältää?

  Kodin desinfiointisiivous sisältää ylläpitosiivouksen sekä kaikkien kosketuspintojen desinfiointipuhdistuksen. Toiveiden mukaan siivoukseen voidaan sisällyttää myös muiden pintojen desinfiointia.

  Mitä toimiston desinfiointisiivous sisältää?

  Toimiston desinfiointisiivous sisältää ylläpitosiivouksen sekä kaikkien kosketuspintojen desinfiointipuhdistuksen. Toiveiden mukaan siivoukseen voidaan sisällyttää myös muiden pintojen desinfiointia.

  Mitä muiden tilojen desinfiointisiivous sisältää?

  Muiden tilojen (esimerkiksi erilaiset liiketilat) desinfiointisiivoukset sisältävät kaikkien kosketuspintojen ja asiakkaan toiveiden mukaan myös muiden pintojen ylläpitosiivouksen sekä desinfiointipuhdistuksen. Puhdistamme myös vaativia kohteita, joissa käytämme tilanteen edellyttämiä suojavarusteita.

  Paljonko desinfiointisiivous maksaa?

  Usein kysyttyä desinfiointisiivouksesta

  Milloin desinfiointi on tarpeellista?

  Desinfiointi on perusteltua esimerkiksi epidemia-aikoina. Kosketuspintojen desinfiointi on tarpeen erityisesti sellaisissa tiloissa, joissa asuvat tai vierailevat riskiryhmiin kuuluvat henkilöt. Yhdessä huolellisen käsihygienian kanssa desinfioinnilla voidaan ennaltaehkäistä myös koronaviruksen leviämistä.

  Mitä desinfiointiaineita käytätte desinfiointisiivouksessa?

  Käytämme puhdistukseen Kiilto-puhdistusaineita ja desinfiointiin sairaaloissakin käytössä olevaa Kiilto Pro -desinfiointiainetta.

  Milloin desinfiointisiivoukset tehdään?

  Desinfiointisiivoukset suoritetaan arkisin klo 7-17 välisenä aikana.

  Mitä minun täytyy ottaa huomioon ennen siivousta?

  √Ąl√§ siivoa itse, me haluamme tehd√§ sen! Irtotavaroiden siirt√§minen pois lattialta ja desinfioitavilta pinnoilta helpottaa siistij√∂idemme ty√∂t√§.

  Onko desinfiointisiivous kotitalousvähennyskelpoinen palvelu?

  Kyllä on. Kodin desinfiointisiivouksesta saa muiden kotisiivouspalvelujen tapaan kotitalousvähennyksen.

  Miten saan kotitalousvähennyksen?

  Kotitalousvähennystä haetaan jälkikäteen. Voit ilmoittaa maksamasi palvelun verottajalle OmaVero-verkkopalvelussa tai postitse erillisellä lomakkeella. Tarkemmat ohjeet löydät www.vero.fi -sivustolta tai siivousblogistamme.

  Pidämme huolta sekä asiakkaistamme että työntekijöistämme!

  Teemme desinfiointisiivouksia Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä. Meillä työskentelee noin 200 siistijää. Olemme vastuullinen palveluntarjoaja ja työnantaja. Onnelliset asiakkaat ja tyytyväiset työntekijät ovat meille tärkeintä! Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta siivous- ja asiakaspalvelua ja kannamme vastuuta myös ympäristöstä. Meidät on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Pirkanmaan vuoden työnantajaksi vuonna 2019.

  Pyydä tarjous desinfiointisiivouksesta!

  Desinfiointisiivouksessa poistamme taudinaiheuttajat kaikilta kosketuspinnoilla. Käyttämämme desinfinointiin sairaaloissakin käytössä olevaa desinfinointiainetta. Teemme samalla ylläpitosiivousrunkomme mukaisen perussiivouksen.

  Teemme desinfiointisiivouksia kodeissa, toimistoissa ja muissa liiketiloissa. Siivouksen jälkeen koti tai liiketilat ovat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset.

  Pyydä tarjous