Voita siisti koti 10 vuodeksi ūüß°

Koti Puhtaaksi 10 vuotta – juhla-arvonta

Katso arvonnan tulosl√§hetys ūüŹÜ

Katso juhla-arvonnan tulosl√§hetys 10.10.2021 kello 10:10 alkaen ūüĎá

Koti Puhtaaksi 10 vuotta juhla-arvonta

Mietimme pitkään, miten juhlistaisimme yrityksemme 10-vuotista taivalta. Täytyihän sen olla jotain suurta ja näyttävää! Ratkaisu löytyi lähempää kuin uskoimmekaan Рolemmehan arponeet kotisiivouksia jo kauan.

Juhlavuoden kunniaksi arvoimme 10 vuoden kotisiivoukset!

Näin arvontamme sujui

  • Arvontaan on voinut osallistua nettisivujemme kautta 16.12.2020 – 7.10.2021 v√§lisen√§ aikana.
  • Kaikki arvontaan osallistuneet ovat saaneet s√§hk√∂postiinsa arpalipukkeen, joka sis√§lt√§√§ uniikin arpatunnisteen.
  • Arvonnassa huomioitiin vain yksi arpatunniste per osallistuja. Uudelleen osallistuminen mit√§t√∂i aiemman osallistumisen, eli vain viimeisin arpatunnistee oli mukana arvonnassa.

Faktoja suuresta siivousarvonnasta

  • Arvontaamme osallistui yhteens√§ huimat 36 727 henkil√∂√§ ymp√§ri Suomea!
  • Arvontaan osallistuneet jakautuivat niin, ett√§ p√§√§kaupunkiseudulta saimme 10 419, Pirkanmaalta 6 701, Oulusta 4 397, Turusta 4 006, Jyv√§skyl√§st√§ 3 050 ja Keski-Uudeltamaalta 2 751 osallistujaa. Noin reilut 5000 osallistujaa tulivat siis toimialueidemme ulkopuolelta, mutta olivat mukana toimitettavien palkintojen v√§liarvonnoissa.
  • P√§√§palkinnon lis√§ksi arvoimme v√§liarvonnoissa osallistujien kesken muun muassa 4 tunnin siivouslahjakortteja sek√§ Fazerin ja Finlaysonin lahjakortteja.
  • Arvontaan osallistuttiin somen, kotisivujemme ja vaikuttajiemme innoittamana.¬†18 158¬†henkil√∂√§ l√∂ysi arvontaamme Facebookissa tai Instagramissa,¬†17 498¬†nettisivujemme kautta ja¬†1 318 Suvi Ter√§sniskan somesta.

Mistä kaikki alkoi?

Meidän 10-vuotinen taipaleemme on pitänyt sisällään monia värikkäitä vaiheita.

Yrityksen tarinan voidaan katsoa alkaneen Australiasta. Minnekäs muuallekaan olisi heikkoa kielitaitoaan tuskaillut nuori nainen olisi voinut lähteä itseään haastamaan. Reppureissulta Saanan matkaan tarttui hänen nykyinen aviomiehensä Henri, jonka kanssa yhteisestä yritystoiminnasta haaveiltiin jo maailman äärissä. 

Unelmat yrittäjyydestä lyötiin käytäntöön Suomen puolella, Tampereella. Alkujaan imurikauppiaana kiertäessään Saana huomasi, että asiakkaiden suurin tarve olikin kotisiivouspalveluiden puolella. Mitä övereimmät kauhutarinat kuultuaan, kävi Saanalle selväksi, että alalla voitaisiin hoitaa asioita huomattavasti paremminkin. 

Imurit jäivät ja pian Saanan kalenteri täyttyi siivouskäynneistä. Puskaradion voimin kasvanutta kysyntää taltutettiin palkkaamalla ensimmäinen työntekijä. Pian toinenkin Рja niin edespäin. Aluksi palkkojen ja kulujen maksamisen jälkeen Saanan oma tili jäi lähes nollille. Vaikeimpina aikoina yrittäjä itse ruokittiin ruokakaupan roskiksen antimilla.

Vuoden 2017 puolella Saanan palkkalistoilla oli parikymmentä ihmistä. Henrin siirtyessä täyspäiväisesti yritykseen, toiminta laajentui. Tähän mennessä haltuun on otettu pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Turku, Oulu, Jyväskylä ja Keski-Uusimaa. Ajan saatossa Tynin sisaruksiakin on siirtynyt Koti Puhtaaksi Oy:lle jo viisin kappalein.

Menneen 10 vuoden kohokohtana ovat vuonna 2019 saatu tunnustus Suomen parhaana työpaikkana sekä Euroopan parhaana siivousalan työpaikkana. Saavutetun mediarumban myötä koko siivousalan kasvanut arvostus tuntuu myös erityisen merkittävältä.

Mitähän kaikkea teemme sitten seuraavat 10 vuotta? Siivoamme ehkä juuri sinun kotiasi!

Saana

Saana Tyni

Siistijä ja toimitusjohtaja / Koti Puhtaaksi

Siivousarvonnan voittajia aiemmilta vuosilta ūüß°

Suuri siivousarvonta 2020
Christiina Jansson

Espoolainen Kiia liikuttui kyyneliin kuullessaan, että suuren siivousarvonnan voitto osui hänen kohdalleen. Pyörätuolilla liikkuen siivoaminen on haastavaa ja siivouspalvelu helpottaakin leskeksi jääneen Kiian arkea valtavasti.

”T√§m√§n parempaa lahjaa en ihan oikeasti olisi t√§ll√§ hetkell√§ voinut saada! En olisi voinut toivoa mit√§√§n t√§m√§n parempaa.”

Suuri siivousarvonta 2019
Paula Rantala

Jyväskyläläisen Paulan perhe elää vuorotyön rytmissä ja sujuvaa rutiinia kodin siisteyden ylläpitoon on ollut haastavaa löytää. Perheenäidin suurin toive on, että siivouspalvelu rauhoittaa arkea ja vähentää stressiä.

”Mulla on semmonen fiilis teist√§, ett√§ te olette nuorekas, rehellinen ja luotettava porukka, jolle on mukava avata ovet!”

Suuri siivousarvonta 2018
Pia Sonck-Koota

Siivouspalvelu on vapauttanut perheen käyttöön enemmän aikaa mieluisammalle tekemiselle. Koti pysyy ammattilaisten tekemän siivouksen jälkeen siistinä pidempään ja palvelu on tuonut arkeen kaivattua helppoutta ja mukavuutta.

”Kyll√§ t√§m√§ on ollut palvelutasoltaan ihan omaa luokkaansa.”

Suuri siivousarvonta 2017
Reija Toivonen

Ensin pirkkalalainen Reija epäili, että kyseessä saattaa olla jokin tuttujen tekemä pila. Yllätys oli kuitenkin iloinen, kun kyseessä toden totta olikin vuoden siivousarvonnan voitto. Kiitos siivouspalvelun, on arjen rientoja ollut helpompi sovittaa kalenteriin.

”Huusholli pysyy siistin√§, kun siivous on hyvin tehty, ja itse voit tulla vaan tulppaanikaupan kautta kotiin.”